Skip to main content

Skyd sommerferien i gang ved den smukke Mariager Fjord med Mads Langer, Thor Farlov, Tim Christensen, Svea S, Emmelie de Forest, Danseorkestret, Pauline, Jim Lyngvild og mange flere. Sommersol i Bakkerne er et stærkt mix af kultur, natur og lækker musik. Det foregår i de eventyrlige Bramslev Bakker ned til Mariager Fjord den 28. – 29. juni 2024.

Der gøres ekstraordinært meget ud af stemning og miljøer på Sommersol i Bakkerne ved Bramslev Bakker, Mariager Fjord.
Der gøres ekstraordinært meget ud af stemning og miljøer på Sommersol i Bakkerne ved Bramslev Bakker, Mariager Fjord.

Det bliver to dage fyldt med oplevelser for krop og sjæl, øjne og ører, partygenet og den meditative fordybelse, når det smukke Bramslev Bakker på nordsiden af Mariager fjord fra 28.-29. juni bliver omdannet til Danmarks smukkeste festival. Det bliver det perfekte sted for både børn, unge og voksne at opleve en unik blanding af kulturelle, musikalske og gastronomiske oplevelser.

Allerede torsdag den 27. juni kan publikum tage forskud på weekendens fest, når Smugler varmer op til Sommersol i Bakkerne. Derefter følger en weekend med et overflødighedshorn af indtryk for festivalens gæster.

Foruden Mads Langer, Thor Farlov, Tim Christensen vil også Nanna Barslev, Svea S, Emmelie de Forest, Danseorkestret og Pauline forkæle dem, der lægger vejen forbi Bramslev Bakker. Og fredag eftermiddag spiller Bendix Band op til en kæmpe 90’er-fest – hvor alle kan feste med hinanden på tværs af generationer.

Sommersol i Bakkerne er ikke kun musikfestival, der er mange flere oplevelser at gå på opdagelse i for gæsterne.

Tag et dyk ned i vikingernes verden med fascinerende historier, udstillinger og vandreture gennem det storslåede landskab omkring Mariager Fjord. Et af weekendens højdepunkter er, når Jim Lyngvild omdanner den smukke natur rundt om festivalen til et storslået kirkerum, hvor besøgene kan gå på opdagelse i kunstnerens nye smukke billeder inspireret af asatroen og kristendommen.

Eller skal der slappes af og bare nydes stiller dansk vandskiforbund med et forrygende show på fjorden, eller gæsterne kan gå på opdagelse i Bramslev Bakkers udstilling med nogle af verdens allerdyreste biler.

For de yngste gæster spilles der op til en sjov eftermiddag, når Bellevue Teatret spiller op med Jungledyret Hugo, og de kan få brændt noget energi af sammen med forældrene på en Viking Walk – en 15-25 kilometer lang gåtur langs Mariager Fjord.

De sulte festivalgæster får mulighed for at smage Bramslev Bakkers fantastiske og alsidige køkken. Begge dage kan gæsterne prøve Bramslev Bakkers luksusbrunch, og hele weekenden er det muligt at købe alt fra festivals burger til klassiske retter fra Restauranten – i festivalversionen naturligvis.

For dem, der vil have det hele med, er det muligt at bo på Bramslev Bakkers campingsite, men ellers sejler hjuldamperen Svanen i rutefart mellem Hobro og Bramslev Bakker, og der kører direkte busser fra Hobro og Hadsund til festivalen.

Sommersol i Bakkerne er en fejring af kultur, natur og fællesskab, og vores vision med festivalen er at skabe en hyggelig, sjov og afslappende oplevelse, der forener vores forfædres historie med nutidens kunst og musik. Vi glæder os så meget til at byde alle velkommen til fire dage med fantastiske oplevelser og smukke stunder, der kan skabe minder for livet, siger Mads Hedegaard, ejer af Bramslev Bakker og en af initiativtagerne til Sommersol i Bakkerne.

Se hele programmet for Sommersol i Bakkerne: https://sommersolibakkerne.dk/program/

Om Sommersol i Bakkerne 

Sommersol i Bakkerne er en ny musikfestival lanceret af garvede kræfter. Den finder sted i Bramslev Bakker nær Hobro, Danmark. Festivalen kombinerer musikalske optrædener med en smuk naturkulisse og en atmosfære af fællesskab, og flotte rammer for gourmetmad i restauranten og overnatning  i de Jim Lyngvild designede, Viping telte. Festivalen er arrangeret af de erfarne arrangører bag Sommersol på Slottet i Charlottenlund og “Musik i Lejet” i Tisvildeleje, og sigter mod at levere en mindeværdig oplevelse for festivalgæster i alle aldre.

SommerSol

Bramslev Bakker
Bramslev bakker 5
9500 Hobro

kontakt@charlottenlundslot.dk
+45 2249 8829

Følg med