Skip to main content

Vi er begejstrede over den flotte presseomtale, som vores kommende musikfestival, “Sommersol i Bakkerne,” har fået. Festivalen, der finder sted den 28.-29. juni 2024 i Bramslev Bakker ved Hobro, bliver til på initiativ af Jim Lyngvild, Mads Hedegaard fra Edora og Good Boys Agency. Med tidligere succesfulde festivaler som Sommersol på Slottet i Charlottenlund og Musik i Lejet i Tisvilde som reference, har vi store ambitioner om at levere musik og hygge i topklasse i en fantastisk naturskøn kulisse.

Søsterfestivalen i Charlottenlund har tidligere budt på en imponerende række navne som Scarlett Pleasure, Medina, Alex Vargas, Ida Laurberg, Vafande, Poul Krebs, Ida Corr, og Lis Sørensen, og vi forventer lignende musikalske højdepunkter i Bakkerne ved Hobro.

“Sommersol i Bakkerne” bliver en festival for alle generationer, inspireret af den velkendte festivalkultur fra Musik i Lejet i Tisvilde. Ud over fantastisk musik vil festivalen inkludere underholdning og en luksuriøs campingoplevelse med Jim Lyngvilds Viping. Der er også planlagt spændende aktiviteter i ugen op til festivalen, herunder vandskiopvisning og børnevenlige arrangementer.

Vi opfordrer de lokale og besøgende fra nær og fjern til at deltage i denne spændende musik- og festivalkavalkade. Frivillige og støtte fra erhvervslivet vil spille en afgørende rolle i at gøre “Sommersol i Bakkerne” til en uforglemmelig begivenhed. Vi ser frem til at byde alle velkommen og dele denne fantastiske rejse med jer. Besøg https://sommersol.dk for mere information, og tilmeld dig presale information.

 

Presseomtale her:

https://nordjyske.dk/nyheder/mariagerfjord/stor-nordjysk-musikfestival-jim-lyngvild-kommer-med-det-foerste-navn/4570269

https://www.tv2nord.dk/mariagerfjord/ny-festival-paa-vej-i-hobro

SommerSol

Bramslev Bakker
Bramslev bakker 5
9500 Hobro

kontakt@charlottenlundslot.dk
+45 2249 8829

Følg med