Skip to main content

Vilde vikinger og vanvids vals. Det bliver nogle dage som er helt udover det sædvanlige når det gælder, opleverser for krop og sjæl. Vi omdanner Bramslev Bakker til den ultimative kultur oplevelse. Her kan man kan gå på oplevelse i forskellige rum, lytte til god musik eller bare blive klogere på et emne man ikke vidste var interessant. Vi omdanner bl.a. en del af bakkerne til et stort nordisk kirkerum, hvor du kan møde ”Jesus” og ”Odin” i form af Jim Lyngvilds AI-skabte guddommelige figurer. Vi får besøg af en lang række artister der vil være med til at sørge for nogle underholdende dage i absolut topklasse. Det hele er tilsat lækker mad og drikke som bl.a. tilberedes af Restaurant Bramslev Bakker.

Programmet til Sommersol i Bakkerne henvender sig til alle aldersgrupper. Børn, unge, voksne og seniorgenerationen. Der vil være masser af spots, hvor man kan trække sig tilbage fra musikken og nyde et godt glas vin eller en kop kaffe, men der er også mulighed for at stå helt foran i pitten og høre den pulserende musik dunke.

Vi tænder op i de mange brændefyrede vildmarkskar, så husk badetøj, hvis du vil indtage et glas bobler imens du nyder udsigten og drømmer dig op til stjernerne.

Simon Stenspil (Vinder i Vild Med Dans og Valter Fra Badehotellet) er vores konferencier og guider os sikkert igennem sommersol.

Hjuldamperen Svanen sejler konstant rutefart mellem Hobro og Bramslev og der er indsat busser som kører direkte til og fra Bramslev Bakker fra både Hobro og Hadsund.

Se programmet her
SommerSol

Bramslev Bakker
Bramslev bakker 5
9500 Hobro

kontakt@charlottenlundslot.dk
+45 2249 8829

Følg med